LCHF-bröden
Det var länge sen jag gjorde dessa bröd. Men dom är goda och höjer inte blodsockret (iallafall inte för mig). Det är ganska många ingredienser men när man väl har handlat hem dom så räcker det till många bakningar! Fick en förfrågan om receptet, så här är det:
Ingredienser:
4 dl Sojamjöl
1dl Pofibrer
1,5 msk Fiberhusk
2 tsk Bakpulver
75 gram rumsvarmt Smör
2 dl Filmjölk
1,5 dl Linfrön
ev lite salt, kommer inte ihåg om jag hade det
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
3. Skär smöret, knåda in i mjölblandningen.
4. Tillsätt filmjölken och knåda.
5. Forma bullar och tryck ut dom till platta tekakor.
6. Grädda i ugnen i ca 10 min!
Såhär ser dom ut när dom är klara:
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3875415/images/2012/img_1573_503f98259606ee2ade000464.jpg)