giselasdiabetes.blogg.se

Detta är en blogg som visar en ärlig bild av hur det är att leva med diabetes.

Glass glass glass

Publicerad 2013-01-11 20:08:00 i Sensor

Jag är ganska ofta en glassmänniska och älskar att köpa styckglassar! Nu när jag har sensorn ska jag se hur det påverkar blodsockret :)

En timme efter middagen nu och bs ligger på 7,2. Det är 35 kolhydrater i glassen så jag tar 3,5e insulin! Då ska vi se hur diagrammet ser ut sen! :)

 

Kommentarer

Postat av: A

Publicerad 2013-01-12 01:49:34

Hur gick det? :) Jag är nybliven diabetiker och försöker lära mig allt så fort jag kan. www.keepcalmandfightdiabetes.blogspot.se

Svar: Jag blev låg ganska snabbt och verkade inte ens få nån typ av topp av glassen. Men jag tror att jag tar för mycket insulin ganska ofta för att jag är rädd för höga värden..! Men när man väl lärt känna sin diabetes kan man börja prova sig fram med saker och se vad som passar sin diabetes. Men det är ju viktigt att man fått koll på hur känslig man är för insulin så man inte riskerar något farligt jättelågt värde mm! Låt det ta den tid det tar att lära känna diabetesen så kommer det gå som smort sen :)
Gisela

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gisela

Jag är 24 år och har haft diabetes typ 1 i 17 år. Här kommer jag att skriva mest om diabetes, för att det är den kunskapen jag vill sprida, kunskap om hur denna sjukdom påverkar livet och hur det är att leva med denna kroniska sjukdom. Ställ gärna frågor eller lämna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela