giselasdiabetes.blogg.se

Detta är en blogg som visar en ärlig bild av hur det är att leva med diabetes.

Grattis till mig!!

Publicerad 2012-09-26 17:40:00 i HbA1c

Igår gick jag förbi diabetesmottagningen och tog ett HbA1c!
 
Det var 52 i ny skala och 6,0 i gammal skala. Det var ändå det bästa på flera flera år då det har varierat mellan typ 6,2-8,4 de senaste åren. (Då alla har legat över 7,2 förutom två värden sen tonåren kanske...).
 
Så trots att det går att förbättra ner till ca 45 är jag nöjd den här gången :) Man blir ju helt sifferbesatt och visst hade det känts otroligt kul att ha 5,9 istället för 6,0! :P
 
Konstigt att mitt HbA1c blev så mycket bättre av att jag har bytt från pump till sprutor...?? Vet inte om det har att göra med att jag måste tänka till innan varje dos istället för som med pumpen då jag bara höftade lite och duttade och hade mig. Man vill ju gärna undvika att ta 20 sprutor per dag, så därför håller jag mig borta från socker mellan måltiderna!
 
Nu gäller det bara att ytterligare förbättra lite och succesivt kämpa ner långtidsvärdet! :)

Friheten finns fortfarande!

Publicerad 2012-09-25 10:27:00 i Allmänt

Många kan kankse tro att livet med sprutor är fyrkantigt! Men så upplever jag det inte alls! När jag är ledig kan jag som idag äta frukost först kl 10 om jag så vill och fortfarande ha ett bra blodsocker. Lunchen blir nån gång mitt på dagen. Jag har ju ett basinsulin som verkar mellan måltiderna som gör att jag inte är helt bunden av fasta tider.
 
Det enda jag behöver göra på en någorlunda fast tid är middagen då jag lätt får högt blodsocker om det dröjer längre än till 18.30. Men i sånna fall jag ska äta väldigt sen middag tar jag en extra spruta vid 17-tiden så det inte springer iväg.
 
Jag trodde ju aldrig att jag skulle kunna leva utan min insulinpump med det jobb jag har och det oregelbundna liv jag har. Den dagen då jag är extremt trött på att ta en massa sprutor varje dag kanske jag byter tillbaka till min pump igen! 

Diabetesvänliga Pannkakor!

Publicerad 2012-09-22 18:34:00 i Allmänt

Pannkakor behöver inte alltid vara dåligt för diabetiker! Jag gjorde på glutenfritt grovt mjöl och hade i lite extra pofibrer så att det blev ännu mer fibrer som saktar ner upptaget av socker! :) Fettet i grädden ger ju samma effekt. Man kan ju gå så långt att man använder sylt med sötningsmedel, men det kände jag inte för idag!
 
Supergoda pannkaks-rullar med sylt och grädde ;)
 
Blodsocker innan: 6,9.
Blodsocker 1,5 timmar efter: 8,5.
 
 
 

Symtombrist

Publicerad 2012-09-22 14:19:00 i Allmänt

Idag fick jag hjärtklappning och kände mig jättetrött och dåsig. Jag mådde inte alls bra. Efter 20 minuter la jag mig i sängen och nästan somnade då jag bara tänkte ta ett blodsocker för att checka av så det inte var alldeles för högt eller något. Och det var tur i oturen att jag gjorde det. För det visade sig visst vara väldigt lågt! Inte konstigt att jag känt mig så dålig innan med hjärtklappning och trötthet. :/ Drack en burk Cola och mådde sen betydligt bättre! =) Läskigt bara när man inte känner av det! Jag fick ingen rekyl av det så det var ju ett märkligt udda superlågt blodsocker.. Men glad blir jag om jag slipper höga rekyler :)
 
 
 
 

After Work!

Publicerad 2012-09-22 10:44:00 i Allmänt

Igår var jag på AW. Har väl aldrig haft så bra blodsocker en utekväll! Startade kvällen med 4,9 mmol/l innan ett Mc Donalds-mål. Drack sen enbart vin fram tills kvällsinsulinet skulle tas. Då låg blodsockret på 6,5. Det tyckte jag var lite lågt med alkohol i kroppen så jag tog en lägre dos insulin och beställde också en rosa pantern-drink. Kom hem på ett blodsocker på 12,9. Åt äggröra mitt i natten utan insulin och vaknade imorse med 6,0 mmol/l.
 
När jag dricker alkohol vill jag alltid ligga kring 10 i blodsocker för att undvika dom låga blodsockrena som ibland inte går att få upp pga alkoholen! Jag dricker nästan alltid bara vin och bryter av med ett sött glas också. Vin påverkar inte mitt blodsocker alls. Men det gäller ju att man gillar vin för att enbart hålla sig till det!

Då det blir panik

Publicerad 2012-09-22 02:29:00 i Allmänt

Hehe efter dagens lunch som besod av nästan 0 kolhydrater fick jag lågt blodsocker. Cyklade till gränby centrum och kom dit med en svettig låg-känsla. Lyckades ta ett BS men var så uppe i cirkulationen att fingret inte ville sluta blöda. Hade 3,5. Blöder ner fingret samt väskan..... Behövde köpa ngt sockrigt. Men jag inser i samma sekund att jag glömt plånboken hemma....
 
Tar cykeln hem igen, sur och grinig, och kommer fram efter tankar som "kommer jag överleva". Kommer upp till loftgången.... Där har en pensionär precis påbörjat sin myrgång till dörren precis innsn min, jag går i slow motion och det kryper inom mig för att hinna in i min lägenhet för att dricka en festis och plocka på mig choklad för att sedan cykla tillbaka till Gränby Centrum igen...
 
Kommer ut från lägeneheten och ska precis grabba tag i hissdörren då den är låst och precis börjar sin färd neråt då någon skit råkat trycka ner den innan mig!! Orkar egentligen inte gå trapporna ner pga lågheten men tvingarmig själv till det.
 
Är supertrött när jag äntligen är framme på Gränby C för att träffa min efterlängtade vän från Göteborg..........
 
 
Ehhhhh Heja Diabetesen elller vaaad?!?1?!?!??!!?!?!?

Mmmumma!

Publicerad 2012-09-21 12:22:51 i Allmänt

 
Gjorde en snabb lunch idag av vad jag hittade i kylskåpet! Blev supergott! :) Jag stekte lök och tärnad haloumi ihop och hade i bladpersilja mot slutet och stekte ett ägg till. Inga kolhydrater men tog 2E Novorapid ändå. Får helt enkelt köpa ett äpple på Gränby Centrum för att inte dimpa kanske!
 

Inte som tänkt heller!

Publicerad 2012-09-21 11:41:28 i Allmänt

Idag hade jag som planerat att hinna med att ringa och boka en tid hos ögonläkaren för övningskörningsbevis... Jag skickade bara med ett intyg från optikern så nu måste jag komplettera ansökningen. Jag har till februari på mig, men vill ju gärna få det gjort så fort som möjligt. Men insåg att jag inte hade mitt nya schema hemma så jag kunde ju inte boka en tid!
 
Jag hade också planerat att äntligen få ta mitt HbA1c (långtidsvärde). Men det blir inte heller av då jag inte orkar cykla fram och tillbaka från sjukhuset och Gränby Centrum där jag snart ska träffa en kompis... Och pojkvännen kunde inte skjutsa heller. Så det får bli nästa vecka!
 
Men snart hoppas jag få mitt HbA1c verkligen... Jag blir så nervös inför varje så vill bara få veta nu. Men jag känner att jag verkligen gjort så gott jag kan och får vara nöjd med vad det visar. Jag tycker att jag tänker sjukt mycket på min diabetes och för tillfället kan jag inte tänka mig att lägga ner ännu mer tid på det. Så jag hoppas innerligt att det iallafall är ett tillfredsställande värde!! Självklart kommer jag upp i 12-13 någon gång varje eller varannan dag, men lyckas få ner det fort utan känning.
 

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG att det jag gör är rätt och tillräckligt!!!

Igår lyckades jag!

Publicerad 2012-09-19 09:33:00 i

Igår blev det varken ett högt eller lågt värde för mig! :) Men jag var ju ledig också. Blodsockrena: 5,7. 5,5. 9,1. 5,3. 6,8. 7,3. 4,6. På fredag är det upp till bevis för då ska jag gå och ta ett HbA1c (långtidsvärde) och hopas på att det är bra! Idag väntas kvällsjobb och hoppas innerligt att BS vill ligga bra, man får så mycket mer hopp om framtiden när det gör det! :)

Att äta när man inte vill!

Publicerad 2012-09-18 15:03:09 i

Har sedan starten med sprutorna igen fått fler låga blodsocker. Inte så ofta rekyler då blodsockren inte är så pass låga. Men ändå så pass att jag måste äta socker. Därför har jag gått upp i vikt! Supertråkigt. Jag ska alltså nu försöka få bort alla låga blodsocker så att jag slipper äta annat än när jag själv planerar för det!
 
Exempel som idag. Skulle ta en oplanerad promenad innan lunch, för att prata i telefon. Hade då 4,2 i blodsocker innan promenaden och behövde äta något sött för att inte sjunka. Åt då några bitar godisar. Efter promenaden hade jag 9,1 i blodsocker och åt lunch direkt så att jag kunde korrigera det lite förhöjda blodsockret snabbt!
 
Men hur kul är det att behöva äta samma energimängd som förbränns? :( Saft kanske är ett alternativ då det inte innehåller så mycket kalorier, men just nu hade jag ingen hemma!
 
Är det någon som känner igen sig?

Hej och goddag!

Publicerad 2012-09-18 10:22:01 i Allmänt

Jag har jobbat väldigt intensivt de sista dagarna och inte haft mycket ork över för någonting! Men nu är det en luftigare period med mer ledigt :)
 
Blodsockret har levt sitt eget liv lite grand just för att orken tröt dessa dagar. Har varit uppe i 13 ett par gånger, och jag har heller inte skrivit upp mina värden dessa dagar. 
 
Vi kan ju konstatera att det krävs fokus och ork för att hålla blodsockret under kontroll! Men som sagt så har jag bättre tider framför mig nu! :) Denna vecka är jag ledig tisdag, fredag, lördag och söndag :) 

16,4 Jippi.

Publicerad 2012-09-13 21:35:00 i

Ikväll var jag ute på promenad med mamma! Beräknade något fel då jag en stund innan hade 7,1 i blodsocker. Åt då några godisar innan promenaden för att inte bli låg, vilket var jättedumt. Denna tid har jag jättelätt för att få högt blodsocker, framförallt om jag äter tidigt för då blir det för stort glapp. Aja efter promenaden kom jag in med ett blodsocker på 16,4!!! Helt sjukt. Jag reagerade på att det var sjukt högt och var verkligen tvungen att kolla när jag senast hade ett så högt bs. Och jag har inte haft så högt sedan 18 augusti då jag jobbade natt och fick en topp på 17,7! Men jag har självklart klättrat upp till 13, 14 och nån gång 15! Men tyckte att 16,4 var extremt högt för det! (under tonåren skulle jag knappt reagera på ett sånt blodsocker, konstigt men bra hur man förändras!).

Aja, nu sitter jag inne och myser med tända ljus! Hösten är här och jag tycker att det är mysigt så länge man är inomhus!
 



Skördens dag

Publicerad 2012-09-12 15:58:00 i Allmänt

Idag har jag skördat prylar på apoteket! En tanke slog mig om varför jag har 8mm långa nålar och inte 6mm... (?)
 


Idag köpte jag äntligen lite Yankee Candles! Det fanns inte så stort utbud på den affären jag var på så det blev inte så mycket. Men jag köpte alltså en lykta som man lägger en doftkaka på som sedan smälter och sprider sin doft i hela rummet! Såg nu att jag har köpt fel blå smak, men den här luktade också gott!
 


 
Smakerna är Clean cotton och Garden sweet pea. Kakorna verkar lukta mycket så blir att köpa massa sånna på Myrra sen, nu fanns dom inte i de blå smakerna!

Lågt blodsocker x 3 :(

Publicerad 2012-09-11 19:21:00 i

Idag har jag fått tre låga blodsocker. Alla i samband med måltid. Så jag har tagit för mycket insulin till varje mål idag. Jag har inte fått rekyler av dom två första och hoppas att inte få det av detta heller... Nu känner jag att jag ger upp. Får ta nya tag imorgon och ta lite mindre insulin då.
 
Dessa små "festisar" är praktiska. Innehåller 20 gram kolhdrater per st.
 


Dagens blodsocker:
9,4    3,8    7,5    3,8    7,4   4,1    14,2
 
La till kvällens blodsocker som var högt såklart.

The Doctors

Publicerad 2012-09-11 15:30:41 i Allmänt

Imorse åt jag frukost till programmet "The Doctors" där det sitter olika doktorer på rad och går igenom ganska roliga saker. Väldigt överdrivet och amerikansk såklart.
 
Idag hade dom en gästdoktor som pratade om vegan-kost, hur bra det var för kroppen och hur mycket all sallad, alla fibrer och frukter öppnade upp blodkärlen istället för att klägga igen dom. Samt att de diabetiker som åt vegan-kost hade lägst BMI. Det var också i vegan-gruppen minst procent som drabbades av diabetes (antar att dom menade typ 2 då det har med bla fettinlagring och övervikt att göra).
 
Det här låter ju bra då vi ska vara rädda om våra blodkärl m.m. Men jag tror inte att jag skulle välja en så strikt diet endast för min diabetes skull.. Blir jag någon gång intresserad av att ändra kost så ska det vara självvalt av andra orsaker. För så mycket tänker jag inte anpassa mitt liv till min diabetes i alla fall. Jag tycker att man får kompromissa med sin livskamrat diabetes och leva på sitt sätt till högsta möjliga grad!
 

TOTALLY BANANAS.

Publicerad 2012-09-11 14:50:00 i

Jag har upptäckt bananerna! Jag har aldrig ätit så värst mycket bananer av olika anledningar. Dessutom sägs det ju inte vara diabetesvänligt då det är en av de sötaste frukterna. 
 
Men idag tog jag en promenad från stan till ett köpcenter som tog ca 40min. När jag var halvvägs insåg jag att jag inte kommer att klara hela promenaden dit samt hem med mina matkassar! Så då gick jag in på en mack och köpte mig en liten normalstor banan som åts upp, för att klara hela äventyret! 
 
När jag sedan kom hem och skulle äta lunch låg blodsockret på 7,5 :) Jag hade startat promenaden med 3,8 och åt då några godisar. Så BANANER är ju bra dessa gånger vi behöver något mer stabilt än snabbsocker :)
 
Tummen upp! 
 
Ps. Jag köpte självklart med bananer hem efter denna upptäckt ;)

En räddare i nöden

Publicerad 2012-09-10 18:36:00 i

Nu är mina 3 nätter över! Jobbar inte förrän på torsdag igen :)
 
Inatt tappade jag bort min blodsockerstickare och behövde självklart ta blodsocker en gång kände jag. Då är det tur att jag jobbar just på ett sjukhus och kunde sno en engångs-stickare! :) Väldigt grova dock så behövde verkligen ett plåster efteråt!
 


Ps. Tänk alla patienter vi sticker på fingrarna där det inte ens fortsätter att blöda efter detta mördarstick! Då kan man snacka sönderstucken/grov hud OCH det kan vi konstatera, att där är jag inte än iallafall. Fastän jag känner mig sönderstucken allt som oftast. 
 
 

Godnatt!

Publicerad 2012-09-08 08:51:15 i Allmänt

Nu säger jag godnatt efter nattjobb 1/3. Sist jag jobbade nätter fick jag höga toppar vid 23.00. Kom på igår att det kanske var för att jag sänkte långtidsinsulinet för mycket. Så ökade det lite igår kväll och fick en minitopp på 12! Det får vara okej för att jobba treskift kan jag tycka! Ska försöka att inte få någon topp alls kommande nätter :)
 
 
Min vy från sängen just nu, där jag ligger med datorn i knät :) Jag blir så lugn av vitt! (Persiennerna är neddragna så det är därför en lite smågrå bild!)
 


 
GODNATT! :)

Glädje när det lyckas!

Publicerad 2012-09-07 14:22:00 i

Ska precis gå och sova några timmar inför nattjobb när jag tar ett blodsocker som visar 5,0! :) Perfekt värde att sova en stund på. Jag åt dessutom lunch för mer än 2 timmar sedan, så därför borde bara basinsulinet påverka just nu.
 
Dagens blodsocker:
8,0
3,9 (åt några godisar)
10,3
5,3
5,0.
 

Tips Tips

Publicerad 2012-09-07 12:41:00 i Sockerfritt

Tips på nästan sockerfritt mellanmål med hög proteinhalt:
 
Blanda i ca 0,5dl lightsaft i en kvarg och rör om, så smakar det som yoghurt! I detta blir det totalt 10 gram kolhydrater i hela burken som är 250 gram kvarg!
 
 
 

Stuckna fingrar..

Publicerad 2012-09-07 11:05:08 i

Jag tar så mycket blodsocker just nu. Mitt mål är att ta bs innan varje spruta/måltid. Men nu har jag under en längre period oftast kollat 1,5-2 timmar efter måltid för att stämma av att det är rätt dos och att kroppen reagerar som jag räknar med... Men detta ger ju så sönderstuckna fingrar, aaj :(
 
Men det verkar som att jag snart kan lita på min kropp och mitt blodsocker iallafall och minska på sticken! 

.

Publicerad 2012-09-06 19:42:49 i Allmänt

Jag måste bara skriva att jag är så sugen på lingonsylt! Måste laga köttbullar med potatis, gräddsås & lingonsylt imorgon!

Studiedag!

Publicerad 2012-09-06 19:22:00 i

Så trevligt med att bryta av vardagsjobbet med en studiedag och få se alla jobbarkompisar i privata kläder istället för landstingspyamas! :) Vi hängde på Eklundshof och blev proppmätta då vi fick två fikapauser och även lunchbuffé. 
 
Lite svårt att dosera insulinet vid buffé även om jag försöker hålla nere på kolhydraterna. Fick därför två blodsocker på 11 idag. Men vad gör det? Det är ju sånt som händer..
 
Hehe på förmiddagsfikat avskärmade jag och Sabina oss och satt själva vid en soffgrupp :) Kanske var vi tråkiga som satt ihop hela dagen då vi ändå har känt varandra i 3,5 år och pluggat ihop och nu jobbar ihop. Men vi jobbar ofta om varandra och hinner aldrig riktigt hänga, så vi behövde nog ändå lite kvalitetstid tror jag :)
 


 
Intill denna avskärmade soffgrupp satt ett propert grishuvud! 
 


 
 

Hur det är att ha diabetes!

Publicerad 2012-09-05 14:29:00 i Diabetes typ 1

Alltså jag har så fruktansvärt mycket tankar!! Blir less på mig själv att jag är fylld av alla tankar. Mestadels min diabetes för stunden.
 
Under tonåren reflekterade jag knappt någonting, tänkte att följdsjukdomar var något alla gamlingar drabbades av och inget som skulle kunna drabba just mig. Mina blodsocker svängde under ett par år och jag levde som vilken tonåring som helst. Jag köpte godis i skolan på rasterna och tog mig inte så mycket tid till blodsockermätning när jag var bland människor.
 
Det hela slog mig riktigt plötsligt när jag började plugga till sjuksköterska, hur viktigt det är med bra blodsockervärden och hur viktigt det är att man lär sig hur sin sjukdom påverkas av allt runt omkring i livet. Vi alla med diabets är ju otroligt olika i hur stress, hormoner, motion, socker, fett och annat påverkar våra insulindoser och bs-värden!
 
Så för 3,5 år sedan när jag började plugga tog jag tag i mitt liv och började arbeta med diabetesen. Jag accepterar den inte än och kommer säkert aldrig att göra det. Jag gillar inte min diabetes heller. Men jag kan inte göra något åt min situation mer än att försöka hitta en balans mellan att njuta av livet och sköta min sjukdom. Jag har inget val. Mina tankar måste resten av mitt liv ständigt kretsa kring planering, val av doser, tankar på vad jag ska göra de närmsta timmarna och faktiskt inte kunna vara så spontan som att ta en promenad utan att planera innan.
 
Jag tycker att det är en riktigt jobbig sjukdom som tar mycket kraft och tankar och jag önskar såklart över allt annat att jag hade sluppit fått denna sjukdom. MEN jag mår som allra bäst när jag har kontroll och bra blodsockervärden och då flyter livet på! Så självklart tänker jag sköta min diabetes resten av mitt liv. OCH ett bra blodsockervärde på mätaren ger ju ett lyckorus i sig varje gång! Så mitt i allt slit finns liksom ljuspunkter att kämpa för!
 


 


Att känna symtom

Publicerad 2012-09-05 12:56:00 i Allmänt

Jag har blivit dålig på att känna om mitt blodsocker ligger högt eller lågt sen jag började med sprutorna igen. Ett lågt bs känner jag om det igger under 3,0 ungefär och ett högt om det ligger över 14. Men även då är det bara svaga symtom!
 
När jag hade pumpen kände jag av lågt och högt jättebra!
 
Som nu när jag har varit stilla mer än vanligt kände jag av att jag hade högt bs. Men vad tror ni att det visade?! 4,2 mmol/l. hmm... (??) Jaja, inte känning än så äter inget i nuläget då det troligtvis stiger till 5 innan lunchen typ!
 
Hur lågt måste era blodsocker bli för att kroppen ska ge en rekyl? Jag får rekyler då jag blir så låg att jag får panikkänslor med kallsvett, skakiga armar och ben, blek i ansiktet och då instinkten om att jag bara måste vräka i mig mat infinner sig!! Alltså typ under 2,9 mmol/l.

Medelvärdena i mätaren

Publicerad 2012-09-05 11:36:00 i Allmänt

Kollade mina medelvärden i blodsockermätaren. Detta går ju inte att jämföra med ett HbA1c då detta endast är medelärde av de blodsocker man har tagit. HbA1c (långtidsvärdet) är ju ett resultat av hur kroppens blodsocker har legat varje sekund senaste veckorna.
 
Men här är medelvärdena i mätaren:
Senaste 7 dagarna: 7,3 mmol/l.
Senaste 14 dagarna: 8,4 mmol/l.
Senaste 30 dagarna: 8,8 mmol/l.
Senaste 3 månaderna: 9,2 mmol/l.
 
Man har ju olika mål, men detta är inte fyskam enligt mig iallafall. Har som högst haft HbA1c på 8,4 vilket betydde att jag då har legat på ca 12 mmol/l i blodsocker om dagarna, vilket jag ju inte verkar göra nu! Ska ta ett HbA1c i slutet på september och hoppas på att det ligger runt 6,0.
 

Ledig!

Publicerad 2012-09-05 11:12:00 i Allmänt

Idag är jag ledig. Men jag är väldigt seg. Är bara ledig en dag och då hinner man bara ta det lugnt och vila upp sig typ. Har jobbat helgen som var och ska även jobba helgen som kommer. 
 
Idag behöver jag städa och ordna. Så nu har jag laddat upp med kaffe och Redbull och hoppas på att få städlust och sen gå och köpa färska blommor och doftljus från Yankee Candles. Det börjar ju bli mörkt på kvällarna nu, så  nu är det lagom att ladda upp med massa fräscha doftljus! 
 


Dagen

Publicerad 2012-09-03 23:05:00 i

Dagen startade som sagt med 13,3 i blodsocker men låg däremellan bra tills kvällen åter visde ett bs på 13. Min gamla diabetessjuksköterska sa att jag inte borde stressa upp mig vid höga bs för att kroppens stresshormoner då triggas igång och blodsockret blir ännu högre och högre doser insulin behövs vilket sedan slutar med en känning och kanske ett nytt högt värde som rekyl = berg- och dalbanan sätts igång. Så jag försöker att aldrig bli besviken eller stressad (just exakt då) när jag har högt bs, samtidigt gör jag oftast allt för att behålla värdena bra så jag så ofta som möjligt slipper denna situation. Men som alla vet är det oundvikligt att det blir något högt värde ibland... :/ Men, det jag har lärt mig är att inte stressa ner bs snabbare än ca 1,5h för att då kommer den större dosen insulin sedan ge ett lågt blodsocker. Så jag kämpar hellre sakta men säkert ner mina blodsocker och försöker aktivt att andas och tänka bort stressen kring det. Det fungerar iallafall för mig.. Jaja lite kvällstankar som snurrar när blodsockret inte var helt tillfredsställande idag!

SnackSnack

Publicerad 2012-09-03 12:53:00 i

Det jobbiga är att man i sin diabetes blir så fokuserad på alla blodsocker. Det är dom som betyder något i hur kroppen kommer att må längre fram i livet och alla följdsjukdomar skrämmer mig nåt så otroligt.. Det gäller ju att ta vara på livet hela tiden och inte vänta med att leva... Jag har blivit lite livsnjutare på vuxna dar :) Men alla dessa blodsocker snurrar runt i skallen och blir ett väldigt fokus! Det enda jag egentlgen skulle säga med der här var att mitt blodsocker låg bra trots cheez ballz igår! :) Vaknade dock på 13,3 men nu är det normalt igen :) Jobb ikväll 14-21.30!

Snacksigt

Publicerad 2012-09-02 19:29:58 i Allmänt

Då middagen verkar bli sen och jag fortfarande behöver insulin den här tiden, passade jag på att ta insulin och äta cheeseballz! ;) Ibland gäller det ju bara att njuta av livet!


Nu kanske blodsockret drar iväg lite trots allt, men så får det väl vara ibland! Ska snart ta mer Novorapid till middagen som komma skall! :)

Om

Min profilbild

Gisela

Jag är 24 år och har haft diabetes typ 1 i 17 år. Här kommer jag att skriva mest om diabetes, för att det är den kunskapen jag vill sprida, kunskap om hur denna sjukdom påverkar livet och hur det är att leva med denna kroniska sjukdom. Ställ gärna frågor eller lämna en kommentar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela